Wave Co-Working

The Wave co-working office provides a platform to start ups and creative professionals who can build strong networks and collaborate with others under one roof. The co-working office is part of a larger project which consists of food & beverage, co-retail space, workshop and event space all within the same building to support the eco society. The Wave has engaged Spatial Concept to provide design services for the entire project.

For the co-working office, Spatial Concept created a village like environment, with distinct zones such as Greet, Chill, Eat, Work, Meet, Inspire & Punch. The main reception (Greet) is located at the 10/F. Instead of the usual company logo in the entrance, a slogan ‘A SIMPLE HELLO COULD LEAD TO A MILLON THINGS’ sets the tone of this friendly and highly interactive workplace.

The open ceiling with suspended mesh ceiling is a hint of the industrial building’s history. Neutral tones and natural materials are used as the background with colorful furniture injecting energy to the design. Within this vibrant space, the corporate yellow color is subtly infused into the ceiling panels, furniture, accent walls and lights without being obvious.

 

Category
Commercial

Expertise
Interior Design
Graphic Design
Signage Design

Location
Hong Kong

Publication
2016 March – Office Snapshot
2016 April – Bob Magazine

Recognition
IDA Design Award 2015 - Honorable Mention

View project Next project