International Insurance Experience Centre

An international insurance company appointed Spatial Concept to design their first ever Customer Experience Centre in Hong Kong. This experience centre is a new concept aiming to expand business services and provide an innovative platform to attract new customers. The Centre comprises of two areas, one side is the main Customer Service Centre for walk-in customers, while the other side is a VIP Centre which is by booking only.

The main Customer Service Centre is aimed to attracting new customers especially the younger generation, the colourful and vivid tone interior together with interactive displays, creates an approachable and comfortable environment for customers to learn and explore different service offerings. A corner seating area can be transformed into live music stage or book reading area, providing community activities in weekends.

The VIP Centre is secluded behind a sliding door through reception, the dark wood curve walls and leather seating brings a sophisticated interiors, creating a “luxurious” user experience. Each meeting room is equipped with large LCD screen for presentation. The wood panels, pendant light and lush carpet expand the high-end look. Design features include Kid’s area, personal luggage storage and charging station for customers’ convenience.

 

Category
Commercial

Expertise
Interior Design

Location
Hong Kong

Next project