Computime

Computime has been one of our long-term clients. When they decided to move from Central to Science park, the CEO of Computime turned to Spatial Concept’s assistance to create a new working environment for their expanded office.

With a deeper understanding of their business growth and departments need, Spatial Concept creates a hybrid workplace, a mixture of fixed desks and agile solutions for the sales team. Focus rooms and internal meeting rooms are distributed throughout the office.

The glass panels and ceiling metal fins create a high-tech look for the reception, which enhances the brand’s image. While a stripe of the blue corporate colour runs on the floor, connecting the general office area and breakout area.

 

Category
Commercial

Expertise
Interior Design

Location
Hong Kong

Next project