Starbucks

Spatial Concept and Starbucks design team worked hand in hand to create the new head office for Starbucks in Hong Kong. The branding and coffee experience were essential elements for the design, with the aim of creating a flexible workplace. The coffee shop was strategically located off the reception area, so clients and visitors can smell the aromas giving them the full coffee experience at first entry. The coffee shop also doubles up for training purposes when the adjacent conference room are opened up to form a large space. Semi-open meeting spaces are scattered throughout the office to encourage collaboration & team working. The Starbucks coffee branded phone booths provide quiet working space and privacy for conference call use. Spatial Concept designed the floorplan so all private offices are internal which maximizes natural light and provides flexible workplaces for future growth.

Category
Commercial

Expertise
Interior Design

Location
Hong Kong

Next project